Annons
Annons
 

Veckans Skryt 46™: Vinnaren

Nu har ni tränat sådär duktigt igen. Ni har gjort armhävningar på tårna för första gången, ni har slagit personliga rekord till höger och vänster, ni har bruit tunga köksredskap, tävlat i kettlebell-sm och anmält er till Amfibiemannen 2013 (idiot). Så jävla duktiga. Ni förtjänar alla en applåd. Här kommer den:

Annons

KLAPPKLAPPKLAPPKLAPPKLAPPKLAPPKLAPP

Så.

Men ibland när man läser skryten blir det med ens tydligt vem som ska vinna. Den här veckan var en sån vecka.

Såhär lyder motiveringen.

En fjärils förvandling är ett naturens under, snart ska du ha egna kettlebellkunder. Från att ha varit nästan alldeles rund, har du nu blivit stark och sund. Du tränar och sliter för kung och land, nu har du en tårta i din hand*.

För hur mycket TRX och facebookutmaningar ni än klarat av har Tina gjort nåt som är ännu mäktigare. Såhär skriver hon:

Hej Kalle, nu är det min tur att vinna Veckans Skryt… Jag har förverkligat en träningsdröm som jag har tränat för i 2 år! I förrgår fick jag mitt diplom som Lic. Träningsinstrukör. En dröm som för 2 år sedan var orealistisk men med blod, svett och tårar har jag lyckats. Jag har gått ner över 30 kilo, jag är på gymmet i stort sett varje morgon kl 06.30, jag lyfter tungt, jag svingar bells, jag ror, jag gör burpees och jag vet inte allt. Jag fixar matlådor och kokar ägg. Jag försöker inspirerar andra tjockisar att våga drömma och börja agera mot ett hälsosammare liv genom min blogg. Och nu skryter jag om det här! Jag är fasiken grym som har lyckats med träning, kost och en massa jävlar anamma att gå från extrem övervikt till att bli träningsinstruktör. Inga magoperation, inget magiskt pulver eller piller utan hederligt arbete i gymmet varenda vecka i 2 år! Oavsett om jag vinner Veckans Skryt så är jag en vinnare.

Och sen:

Kalle vet du vad vet du vad??? Jag har mera skryt. From januari ska jag leda kettlebellspass på mitt gym. Värsta utmaningen och jag är jättenervös men hoppa ut i det okända ska jag!

In på Tinas blogg och läs om hennes resa. Den är mäktig. Hon är mäktig. Därför vinner hon Veckans Skryt 46™ och vinner därför tårtan från genierna på skickatartan.se och träningskläder från Under Armour**.

HEJA PÅ TINA I KOMMENTARERNA!

*Det är lite oklart exakt när motiveringarna blev som julklappsrim, men nu är det så och jag gillar det lite?

**Tina! Maila mig adress, telefonnummer och klädstorlek.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar