Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Veckans skryt™ 38

 |  Publicerad 2012-09-21 13:11  |  Lästid: 2 minuter

Skryt bör, som bekant, vara en del av varje människas träningsupplägg. Inget får en att göra så många, så tunga, så snabbt som chansen att få skryta om det på instagram efteråt. Därför har jag instiftat priset Veckans Skryt™, som namnet till trots delas ut otroligt sporadiskt här på bloggen. Förra veckan vann Thomas och hans polare (som välte en traktordäck runt ett helt jävla motionsspår) den fantastiska tårtan ni ser på bilden nedan. Designad av formgivaren och konstnären Karl Sundin på Great Works, bakad och levererad av GENIERNA på skickatartan.se.

Jag vet inte hur ofta du skickar tårtor. Men en sak vet jag: du borde skicka fler. Alla blir glada av tårtor. SKICKA DOM! Lova? Bra. SKICKA DOM MED SKICKATARTAN.SE. För skickatartan.se  är fan bäst på att skicka tårtor.se.

Nåväl. Det har blivit dags för en ny omgång skryt. Har du gjort nåt mäktigt träningsaktigt på sistone? Skryt ohämmat i kommentarerna. Du kanske har gjort din första riktiga armhävning eller tagit två gånger kroppsvikt i benböj? Eller sprungit en halvmara? Öppna skrytdammluckorna. Veckans bästa skryt belönas med en tårta i unik design signerad virtuosen Karl Sundin och GENIERNA på skickatartan.se.

Mitt skryt: Min son lyfte 80% av kroppsvikt i sumomarklyft igår!

Edit: Vad ni skryter dåligt?! Skryter ni mer om jag säger att man vinner nåtslags superfina träningskläder från Under Armour också? Jag testar:

Man vinner nåtslags superfina träningskläder från Under Armour också!

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-09-21 17:03