Annons
Annons
 

Veckans Skryt 38: Vinnar….NA!

Vilken omgång av Veckans Skryt. Ni har tränat så satans duktigt att man blir helt matt av att läsa det. Och sugen på att träna! Om jag känner mig lite hängig går jag in och läser era kommentareroch då kommer energin som ett brev på posten. Kanske borde göra en app med skryt som man kan klicka fram när det tar emot att träna?

Annons

Aja. Egentligen är ni naturligtvis alla vinnare. MEN! Så kan vi ju inte ha det i moderaternas sverige, tänkte jag och försökte bestämma mig för en ensam vinnare. MEN DET GICK INTE. Jag kunde inte bestämma mig. Därför korar jag två vinnare den här veckan.

Vinnare av Veckans Skryt-tårtan (skickad av mastermindsen på skickatartan.se):

Att springa ett marathon är mer än vad jag klarar av. Att springa ett marathon när ens kompisar hoppat av är mer än vad dom flesta klarar av. Att springa ett marathon drickandes champagne och ätandes ostron är helt stört. Att springa ett marathon utklädd till Cleopatra klarar bara du av.

Jag vet att det luktar unket att låta sin svägerska vinna Veckans Skryt, men vafan. Grattis..

…MARTINA HAAG som sprang Medoc Marathon!

Vinnare av Veckans Skryt-kläderna från proffsen på Under Armour:

Det finns inget jag brinner för som brandsäkerhet och genusarbete. Att lyckas kombinera dessa och samtidigt göra nåt mäktigt träningsaktigt är som från en annan planet. 

Grattis…

…Anna! Som Vann 100m fritt, 50m med boj samt 50m bogsering i boj i tävlingen Räddningstjänstens Idrottsmedalj!

HURRA FÖR ER! Tårta/kläder kommer med bud/post.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar