Annons
Annons
 

Veckans Skryt™ 36: Vinnaren

Satan vad ni tränade mäktigt förra veckan. Det ökades 20 kilo i marklyft (Labolina), det stods upp mot patriarkatet på ett crossfitgym (Johanna. PS. vad hette gymmet? Så vi kan ställa dom till svars?), det gicks ner i vikt med hjälp av stenålderskost (Paleo Micke), det gjordes armhävningar med barn på ryggen, stående vadpressar (!!!!!!!!!!) med ett kvarts ton, gjordes Grace, det utlovades ätning av cowboygrytta (vad är det ens?).

Annons

För mig som ligger hemma sjuk var det tortyren att läsa om allt roligt och svettigt ni tagit er för. En stor applåd för er.

KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAP

Men som ni kanske vet – i moderaternas sverige finns bara plats för en vinnare. Motiveringen lyder:

Ibland är det allra dummaste också det smartaste. Ibland är det enklaste det svåraste. Ibland är det hemska också det härliga. För att han och hans kompisar i sann undrar-om-det-går-anda visat att träning ska vara vidrigt jobbigt och alldeles, alldeles underbart, tilldeles signaturen Chips första platsen i Veckans Skryt™ 36.

Såhär lät bidraget:

Jag och 6 polare välte traktordäck (230kg tungt) runt motionsslingan, 1,8km. Kan rekommenderas för alla som önskar ge underarmarna en rejäl omgång :)

HURRA FÖR CHIPS OCH HANS SEX POLARE!

Och vet ni, JAG HAR FIXAT ETT RIKTIGT PRIS! En applåd för mig!

KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP

Och en applåd för skickatårta.se som har lovat att……….skicka….en….”STARK SOM EN BJÖRN, SNABB SOM EN ÖRN”-TÅRTA…till vinnaren av Veckans Skryt™. Så. Satans. Mäktigt.

KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP

Jag kan inte fatta att är det sant. En ”Stark som en björn, snabb som en örn”-tårta. Som skickas. Till den som tränat mäktigaste under veckan. DET ÄR JU HELT MAGISKT?

Stort tack till Karl Sundin på designbyrån Great Works för konceptarbetet kring den grafiska profilen för tävlingen.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar