Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Veckans Skryt™ 51-52

 |  Publicerad 2011-12-30 20:50  |  Lästid: < 1 minut

Eftersom jag är lite, lite sinnessvag får vi slå ihop årets sista två veckor till en omgång av Veckans Skryt™. För nytillkomna: Veckans Skryt™ är en utmärkelse som ”Stark som en björn, snabb som en örn”-redaktionen (jag) tilldelar någon som gjort något mäktigt träningsaktigt under veckan (eller i det här fallet veckorna). VECKANS SKRYT™ VECKA 51-52 GÅR TILL………………….INTE EN UTAN TRE PERSONER! Kanske är det julen som gör mig blödig, men jag kunde helt enkelt inte välja. Stort grattis:

PARISA! Som spelade laserdome i 45 minuter utan att vila en endaste gång.

EMILIA! Som gjorde ett pass med tusen jävla reps. Wow.

CHRISTOFER! Som gjorde 250 bröstpressar med 40 kilos-hantlar.

Ni har alla tre bidragit med fantastiska prestationer. Presentationer som förmodligen står och balanserar på gränsen för vad ni mäktar med. Det måste varit otroligt jobbigt, men ni bet ihop och krigade ända in i mål. Ni inspirerar oss andra med er kämpaglöd och ert jävlaranamma. Tack.

Nu tar du som läser det här och skriver nåt uppmuntrande till Parisa, Emilia och Christofer i kommentarerna. Annars kommer jag och dina svärföräldrar hem till dig och firar jul nummer två. WE WILL BRING CHOKLADPRALINER MED SPRIT I.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-12-30 20:50