Annons
Annons
 

Veckans Skryt™ 48

(Typ) varje vecka utser jag Veckans Skryt™. Det är en utmärkelse som tilldelas någon som gjort nåt mäktigt träningskatigt och haft sinnesnärvaro nog att dela med sig av detta (skryta om det) här på bloggas.

Annons

VECKANS SKRYT™ 48 GÅR TILL………………………….EWA! PANG BOOM!

Såhär skriver hon:

Jag följde med min pojkvän ut på vad han kallade en ”en dag av träning”, han kan dra åt helvete. Det var en dag av sjukt jobbiga jävla grejer som aldrig tog slut. Men från att inte ha tränat alls för 5 månader sen så gjorde jag i lördags följande:
Vi började med att jogga till simhallen (7km) med ryggsäckar fyllda med en massa skit som vi tydligen skulle använda.
I simhallen simmade vi 2000 varav 1500 var enbart armar och axlar.
Sen joggade vi hem till en av hans vänner (2km), och tog varsin cykel. Vi cyklade sedan 7km till en hinderbana som han och hans jobbarkompisar (de är yrkesmilitärer allihopa) har byggt i skogen för det är tydligen roligt och sen fick jag göra den 2 gånger. Efter allt det var jag tvungen att ligga i gräset och andas ett tag.
Sen var jag ju tyvärr tvungen att cykla tillbaka till lägenheten också (5km till).

OBS VIKTIGT: skriv nåt uppmuntrade till Ewa i kommentarerna. Annars visar jag din webläsarhistorik för dina föräldrar.

PS. Ewa, finns det nån möjlighet för mig att bli ihop med din pojkvän tror du?

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar