Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Veckans Skryt™ 42

 |  Publicerad 2011-10-24 11:46  |  Lästid: < 1 minut

HEJ! Allt bra? Med mig är det bra. Nervös inför triathlonträning ikväll till exempel. Men skit i det nu. Eftersom träning är till för att skrytas om och eftersom man presenterar bättre om man får chansen att stila med det efteråt (tror ni jag hade gjort en fyllegetup med 105 kilo människa om jag inte fått berätta om det?) brukar vi ju utse Veckans Skryt™ här på bloggen. Veckans Skryt™ går till såhär:

1. Ni gör nåt mäktigt träningsaktigt.

2. Ni berättar om det i kommentarerna här på bloggen.

3. Jag utser bästa skrytet.

4. Alla hejar på den som vinner.

5. Se punkt 1.

Den här veckans vinnare av Veckans Skryt™ är……….STINA!

”när min lillebror drog till afghanistan för 4 månader sen lovade jag honom att jag, den lataste och mest otränade ever, skulle springa en mil när han kom hem igen, lillen landade förra måndagen och jag släpade mig till gymet och sprang en mil på 56 minuter i torsdags.”

Om ni inte skriver nåt uppmuntrande till Stina i kommentarerna kommer Skräck-Glenn och hemsöker er varje natt resten av era liv.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-10-26 12:14