Annons
Annons
 

Veckans Skryt™ 41

Mina damer och herrar, smutsiga-oljepengs-innehavare och lägenhetsfifflare. Det har blivit dags för Veckans Skryt™. För er som missat det konceptuella tänket kring Veckans Skryt™ är det ett pris vi (jag) delar ut varje* vecka till en person som gjort nåt mäktigt träningsaktigt. Ni skickar in era skryt till mig, eller skriver i kommentarerna. Jag väljer ut. En lycklig skrytare hamnar för evigt i Hall of Veckans Skryt™ tillsammans med klassiker som ”Ylva” (den enda som hittills vunnit Veckans Skryt™.

Annons

Nu ska jag inte hålla er på halster längre. VECKANS VINNARE AV VECKANS SKRYT™ ÄR…………………………………………………………………♕KRISTIAN♕ (såklart).

Kristian, den jävla hjälten, skrev såhär (otroligt sammanfattat):

”Jag har, ända sedan jag var lite grabb, alltid haft en ganska underutvecklad rygg-/nackmuskulatur.”

”Tiden gick och i ett spontant infall anmälde jag mig till en CrossFit-grupp. Redan efter ett par sekunder in på första passet såg jag den. Lång, kall och mattsvart. Stången.”

”Det kan ha varit en torsdag. Jag var tidig och passet skulle inte börja förrän om 15 min. Jag gick runt och värmde lite smått för mig själv. Utan att tänka på det gick jag fram och fattade stången med ett fast och självsäkert grepp, tog ordentlig sats med höften och i en svingande blixtsnabb rörelse upphörde gravitationen att gälla för min kropp och plötsligt såg jag världen uppifrån.”

”Förra veckan genomförde jag under ett pass 105 pull-ups (15×7) och det största problemet för mig  nu är bristande valkar i handflatorna.”

ETT HUNDRA FEM JÄVLA PULLUPS. Så satans mäktigt. Grattis till Veckans Skryt™ Kristian!

Alla som inte skriver nåt uppmuntrande till Kristian i kommentarerna till detta inlägg hamnar i helvetet.

*så ofta jag kommer ihåg i alla fall

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar