Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Vad fan håller jag på med?

 |  Publicerad 2012-04-09 20:41  |  Lästid: 2 minuter

Varför bloggar han inte? Har han dött? Firar han ultraortodox påsk och går golgata med ett stort jävla träkors på ryggen och piskar sig själv med taggtråd? Nej, tyvärr har jag varken dött eller satt stort P i påsk. Jag har bara varit på landet. Och inte tränat. Det svåra med den här bloggen är att den liksom bygger på indata. Man måste äta för att kunna skita, om ni fattar. Och eftersom det här är en träningsblogg är det jag stoppar i mig träning. Nu har det varit EXTREMT dåligt med det på sistone. Och ingen är ledsnare för det än jag.

Jag brukar ju hålla på om att man inte ska tänka så på träning. ”Att ibland tränar man och ibland tränar man inte”. Men även jag får panikträningsångest. Känner mig svag och spinkig och allmänt värdelös. Speciellt som jag känner ett ansvar inför er. Ett ansvar att föregå med gott exempel. Resa mig ur soffan och sticka ut och göra 150 burpees PANG. Men istället la jag undan min deckare, hasade fram till kylen och öppnade en 3,5:a till. Så kan det gå.

Idag var det faktiskt nära att jag åkte ner till Nynäshamn (vårt torp ligger i krokarna) och testade deras nya flotta(?) Friskis och Svettis (om det är dess riktiga namn). Men så tog jag ett jävligt vuxet beslut: istället för att åka och slita i stången på lokal tog jag på mig gummistövlarna och gick ut och grävde en ny uteplats. Gratis muskler!

Lite träning fick jag också när jag slet upp det här hålet i väggen (jag och Brita är verkligen sämst på att vara lediga).

Men! Nu får det vara slut på otränandet. Imorgon blir det dubbelpass (tunga lyft och axelrehab) och på onsdag ska vi till Hammarbybacken och träna inför 15 peaks. OK. Bra. Hej då.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar