Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Träningsexperiment 2: Militärträning, bakfull

 |  Publicerad 2011-11-17 11:51  |  Lästid: 1 minut

Det blir ingen parkour imorgon. Både jag och Cramby har feber. Vi försöker få till en ny tid nästa vecka. Jag ber om ursäkt för detta. Som kompensation tänkte jag att ni ska ta del av ett litet experiment jag utfört.

En vanlig fråga jag får är om det är farligt att träna bakfull. Jag brukar säga nej. Mest för att jag tycker det är coolt att förespråka att man alltid kan träna. Om det inte är parkour och man har feber, tydligen.

För att leva som jag lär bestämde jag mig för att testa att träna….bakis. Så jag bad mina kompisar följa med till landet och supa/träna med mig. Det var kul och väldigt, väldigt jobbigt.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2011-11-17 13:09