Annons
Annons
 

Tränathon 2012

Minns ni Tränathon? Det gick ut på att jag tränade med dom andra bloggarna här på cafe.se. Mycket lyckat. Minns t.ex. när jag brottades med Monkey Business eller körde bikram med Backman? Jag tänkte att jag skulle göra mer sånt. Dels för att det är kul och dels för att visa hur himla bra det blir när man gör något man inte brukar göra.

Annons

Det känns lite begränsande att bara träna med folk som jobbar på cafe.se. Därför har jag lyft blicken och surfat runt lite på andra hemsidor på internet. Jag fastnade för en sajt som heter nojesguiden.se. Det verkar vara någon form av faktasamling eller guide över nöjeslivet i sveriges tre största städer. Himla praktiskt faktiskt! Om man är intresserad av nöje vill säga.

I alla fall. På nojesuiden.se finns en bloggare som heter Parisa Amiri och nu ska hon vara med i Tränathon 2012! Woohoooo!

Den 20/6 smäller det. Nu måste vi (ni och jag) bara bestämma vad hon ska tränas i. Jag ser framför mig hur vi gör nånslags militärträningsaktig grej? Typ 5 kilometer utomhusträning? Eller har ni några andra förslag?

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar