Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Tränathon 2012: Inför Ruffie med Parisa Amiri

 |  Publicerad 2012-06-19 15:40  |  Lästid: 2 minuter

Den 20 juni är inte bara Jakob De la Gardies födelsedag utan även premiärdatum för Tränathon 2012. Först ut i denna serie (håll tummarna!) av träningsmöten är Nöjesguidenredaktören och morgonsoffesittaren Parisa Amiri. Imorgon klockan 12.00 träffar vi susp-Musse Hasselvall och kör nåt som heter Ruffietraining. Såhär beskriver Musse själv träningsformen på http://ruffietraining.com/:

I en kombination av par-, kamp- och individuella fysövningar är [Ruffie] ett innovativt träningskoncept som ger funktionell styrka, kondition, koordination och balans. Men Ruffietraining är mer än så. Det är också ett socialt träningsredskap.

Ja, jag vet inte jag. DET DKA BLI MYCKET SPÄNNANDE att se om jag orkar lyfta Parisa.

Jag skickade i alla fall några frågor till henne inför passet:

Hur och vad tränar du?

– Gud, det här känns redan som en intervention. Jag cyklar till och från jobbet varje dag och det är sorgligt nog allt.
Älskar sport för att det mest känns som en rolig aktivitet, i övrigt har jag väldigt svårt att motivera varför jag ska kämpa och ha det jobbigt.

När tränade du senast?
– Den sporadiska träningen sker oftast när jag sett att SATS tagit för sig av mina pengar. Då står jag och halvsover på en crosstrainer en halvtimme för att det ska kännas värt. Så…några veckor sen? Blir väl ett pass inför den här prövningen, träningens motsvarighet till snabborstningen inne på tandläkarens toalett.

Vilka är dina fysiska styrkor?
– Gills viljestyrka? Finns inte den är jag fucked.

Svagheter?
Obefintlig kondition. Min bekväma livsstil slår Onepiece-tjockisarnas i WALL-E.

Vi ska träna ruffie. Dina tankar inför det?
Har sett bilder (på Instagram, var annars?) och det jag har förstått av det är att man bär runt på varandra. Lovande. Slåss man kan jag ha en chans.

Imorgon får vi veta hur det går. Vi tar med kamera.

xoxo

Gossip Girl

Dela på Facebook
Tweeta