Annons
Annons
 

Tränathon 2012

Jag har haft en serie här på bloggen som jag kallar Tränathon. Upplägget har varit ungefär såhär: jag tar en människa -> utsätter denne för träning -> filmar -> profit. Det började redan i vintras med att jag tränade med dom andra bloggarna här på cafe.se:

Annons

Brottning med Anders Forssberg

Thaiboxning med Julia Stridh

Crossfit med Victor Johansson

Bickramyoga med Fredrik Backman och eftersnack

MMA med Johan Hurtig

Le Parkour med Jonas Cramby

Tyngdlyftning med Daniel Lindström

För att i juni ta steget utanför den livsstilsportalen:

Ruffie med Parisa Amiri

Men det kan väl inte sluta där?! Jag vill träna med flera roliga människor. Har ni, kära kära läsare, några förslag på personer som behöver köra ett pass med mig? Och vad ska vi träna?
Tänk stort och svara i kommentarsfältet. Den som levererar det vinnande förslaget får ett kettlebellpass med mig (om hen bor i stockholm) eller en jätterolig länk i ett signerat email (om hen bor annorstädes).
Tack på förhand,
Kalle
Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar