Annons
Annons
 

Träna med Jenny i en vecka, dag 4

Igår var vilodag och det klarade jag galant. Men i morse var det återigen dags att gränsla crossfit-hästen. Dagens pass passade (pass-ade?) mig ganska bra. Eftersom Jenny tränar efter ett snillrikt program inför vårens crossfit-tävlingar ser passen ganska olika ut. Imorgon ska det, enligt uppgift, bli vidrigt, medan dagens pass var ganska beskedligt.

Annons

3 explosiva ring pushups, med viktväst, varje hel minut i åtta minuter.
Tre svintunga marklyft (180-190 kg för mig) varje hel minut i fem minuter.
Sen:
8 GHD Raises (googla!)
8 strikta benlyft (hänga i stång och dra upp tårna till händerna)
x3

Jag kunde inte göra benlyften utan vila, men jag gjorde alla!

Ser (inte) fram emot i morgon!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar