Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Till Karl Efraim Zackari Wahlström

 |  Publicerad 2011-10-13 16:10  |  Lästid: 1 minut

Hej Kalle! Hoppas allt är bra med dig. Sjuk i ögat och så? Ok, fattar. Du, det börjar bli ett tag sen du tränade nu va? Typ en vecka eller? Ojoj. Börjar du få panik? Kan tänka mig det. Börjar du bli otrevlig mot folk i din omgivning? Äter du kakor? Vill du flytta?

Ta det lugnt, Kalle. Sluta oroa dig. Man blir inte jättesvag av att inte träna en vecka. Tvärtom! Du brukar ju bli starkare av det jjjjuuu. Vadå spinkiga quads? Sluta nu. Man får inte spinkiga quads av ett veckolångt träningsuppehåll. Tänk att det är vila. Du vilar för att kroppen ska kunna bygga MER muskler. Vadå ”känner dig trött och tung”? Jag är typ hundra procent säker på att det bara sitter i huvudet. Lägg av med den här träningsnojan. Den är a) töntig b) osund c) inte vad bear grylls hade gjort om han varit i din situation.

Kalle, du brukar ju säga att man inte kan se träning som något med en början och ett slut. Att man liksom tränar ibland och inte tränar ibland. Lev som du lär nu. Så länge du går och tränar när du är frisk i ögat sen så är det ju lugnt, eller hur. Då går du och lyfter dina vikter. Nu ska du vila. Så ja kalle. Vila istället. Vila nu. Såååå ja. Såå ja kalle sov nu. Sov nu.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2011-10-21 10:42