Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Stark som en björn, snabb som en örns NYÅRSKÖFTE

 |  Publicerad 2011-12-21 14:31  |  Lästid: < 1 minut

Hallå alla blogglovers! Snart är det nyår och dags att stå och fyllemumla löften om luddiga träningsmål för sig själv på en iskall balkong nånstans medan fyrverkerierna dånar vid horisonten. Jag har de tre senaste åren lovat mig själv att jag under det kommande året ska ta 200 kilo i marklyft. 2009 gick det inte. 2010 gick det inte. Men 2011 lyckades jag äntligen hålla mitt nyårslöfte.

Jag tänkt att några av er ska få avlägga ett publikt nyårslöfte. Såhär ser min lömska plan ut:

Jag kommer att ta mig an (typ) fyra stycken människor som under 2012s första tre månader ska komma i form. Dessa fyra personer kommer få träningsprogram, instruktioner och svamliga tankar om kosthållning från mig. I utbyte måste de fyra avlägga veckorapporter där dom berättar hur det går och bifogar bilder och filmer osv på sin träning och sin mat.

Två av platserna är redan fyllda. Fotograf-Jens Eriksson som filmat filmer till bloggen är med. Likaså Cafés modechef Daniel Lindström. Vill du också vara med? Skicka ett mail till mig och berätta varför du vill avlägga Stark som en björn, snabb som en örns NYÅRSKÖFTE. Den 31/12 stänger jag ansökningslådan.

Jag tror att det är bra om du bor i Stockholm, så vi kan ses och så för att gå igenom övningar. Men jag vet inte.

OK! Maila!

EDIT: Daniel Lindström har hoppat av. Det är tydligen invigning av nån klädaffär i januari så han kan inte träna då. Ytterligare en plats står alltså till ert förfogande!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-01-11 17:03