Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Sandras tolfte vecka

 |  Publicerad 2013-04-08 20:14  |  Lästid: 2 minuter

Tisdag: Dubbelpass. Tränade på en för mig rätt ovanlig träningstid, nämligen vid 16.30, och måste säga att jag kände skillnad i energinivå. På ett positivt sätt. Började med ”Och på den tredje dagen återuppstånden från de döda igen” och höll en jämn och behaglig nivå rakt igenom. Lyckades förbättra min tid från förra veckan med nästan tre minuter: 34:54. Därefter Disco-passet som ju blev lite av en mix av Köftestypiska övningar och den typ av övningar som jag körde mycket i höstas med min PT. Måste erkänna att jag gillar maskiner. I alla fall när man mixar det med annan träning. Gjorde både Leg Curl och Axelpress samt några rumpgrejer i maskin som komplement till förbestämda övningar. Därefter solhälsningarna i ett hörn.

Bänkpress: 35 kg
Press: 25 kg
Stående bicepscurl: 20 kg
Dips: Kroppsvikt

Torsdag: Passet jag fruktade efter att ha blivit uppskrämd av mina medtävlare (med all rätt): ”Burplease kill me”. Fick med mig min löparnördiga kompis ut på Gärdet som stöd. Hon var efteråt chockad över det språk jag använt mig av under genomförandet. Den kvinnliga rösten i RunKeeper-appen fick sig en och annan känga. Hunden som under mina burpees trodde att jag var en hund och ville nosa mig i baken, likaså. Tid: 35:51.

Söndag: I vad som kanske inte är mitt sportigaste mood genomförde jag ”Stånk och stön”. Får fortfarande ont i ryggen när jag gör marklyft. Ev. teknikfel. Första två rundorna av boxhopp och armhävningar gick väl OK, men sen tog det typ stopp. 20 hopp på raken kändes som en omöjlighet. Skall ev. prova att göra detta pass på nytt som en bonus kommande vecka. Tid: 17:10.

Marklyft: 50 kg
Frontsquats: 40 kg

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar