Annons
Annons
 

Sandras sjunde vecka

Förra veckan blev det inte ett endaste träningspass då jag hade feber, hosta och allmänt jobbiga förkylningssymtom. Följde med skräckblandad förtjusning mina utmanares hurtiga träning och känner nu att jag har en hel del att ta igen. Melodifestivalturnén har inte varit bra för min medverkan i Köftet. Denna vecka såg dock närvaron på gymmet bättre ut:

Annons

Onsdag:
Veckans första pass blev ”Att handla på Ica (om man bor på en stor ö)”. 1 km spring på 12an, ro 1 km under 4,5 min, 30 svingar x3. Ett pass som på pappret (datorn) inte verkade så jobbigt, men ack så fel man kan ha. Det var rent ut sagt vidrigt. I alla fall med en förkylning kvar i kroppen. Var helt galet slut efteråt. Men också sjukt nöjd. Första gången i mitt liv som jag sprang på 12:an. Rodden klarade jag dessvärre inte på 4,5 minuter någon utav gångerna, men jag skall utmana mig själv och se till att jag fixar detta innan Köftet är avklarat.

Torsdag:
Mårten plockade upp mig på jobbet så att vi gemensamt kunde utöva ”Ring igen klocka, ring igen-passet”. Ett pass som gick ut på en mängd antal övningar och repetitioner med Kettlebells (turkish getups, svingar, ryck och stöt). Körde på 16 kg rakt igenom, förutom på sista övningen där det skulle vara tuuuuunga svingar – där fixade jag 20 kg. Ett mycket bra pass, mycket på grund av trevligt sällskap! Kettlebells håller minst sagt på att bli en favoritgren.


Lördag:
Toppade lördagen med ”Något att se fram emot när du kommer fram” (Spring 2 km, 20 armhävningar, 20 upphopp x3). Ytterligare ett härligt springpass med andra ord. Inte. Min. Grej. Kämpade mot psyket och sprang hela tiden, om än på väldigt låg hastighet. Måste få bättre flås om jag skall lyckas klara en bättre tid i nästa testomgång. Stressen!

Lördag: Ät något onyttigt.
Hmm, äta som dricka så att säga. Blev både en och två och sju drinkar. Denna vecka i Karlstad.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar