Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Sandras nionde vecka

 |  Publicerad 2013-03-18 16:26  |  Lästid: < 1 minut

Jag skäms över mig själv. Jag har varit väldigt stygg den här veckan och prioriterat semester framför träning. Drog lite spontant till Åre för några dagars skidåkning. Jag hade rent praktiskt kunnat utföra utomhuspasset där, men det gjorde jag inte. After ski och kramp i vaderna kom i vägen. Veckans ända genomförda pass är därför ”Fight gone ganska dåligt”, nedan följer resultat:

Svingar: 33+33+29 = 95
Sumo deadlift: 28+20+20 = 68
Situps: 53+46+39 = 138
Box jumps: 24+22+19= 65

Upp till tävlingsledningen att bestämma om After Ski funkar som gruppträningsaktivitet? Svettigt och lite utanför comfort zone till en början. Annars kanske ankarliftsåkning funkar? Satan vad ont jag hade i benen efter en dag sittandes i de där liftarna. Inte heller helt bekvämt att göra i grupp då jag vid ett tillfälle ramlade av vilket resulterade i att liften fick stoppas under någon minut…

För i helvete Sandra? Vad är det som händer? Du får köra dubbelt den här veckan. Både förra och denna veckans pass. Annars jävlar.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-03-18 16:26