Annons
Annons
 

Sandras fjärde vecka

På grund av extrem trötthet/utmattning kommer denna vecka en mycket kort rapport:

Måndag:
Ett bonuspass med PT:n Cai. Ett stenhårt benpass på Planet Fitness där jag bland annat fick utstå 140 meter utfallsgång. Massa burpees på det. Vidrigt.

Annons

Onsdag:
Landade i Göteborg på förmiddagen och mötte upp Köftet-fanset Karin (som också råkar vara min vän) för att gemensamt utstå mitt straffpass samt Christian. Straffpasset körde jag igenom på 21 minuter och 27 sekunder. På minimal yta genomförde vi Christian-passet och hann med 8 varv på 20 minuter. Jumping Chins kan vara det konstigaste jag gjort i träningsväg.

Torsdag:
Dags för Jennies pass vilket var ett ganska trevligt sådant. Armhävningar och benböj fixade jag på 4 minuter och 47 sekunder.

Vikter:
Knäböj: 60 kg
Bänkpress: 30 kg
Press: 25 kg

Lördag: Skulle genomfört James-passet här, men det gick bara inte. Hade ingen energi. Det tog stopp. Sprang 3,5 km på löpbandet och sen var jag helt utmattad. Hit me med straffpass James!

Söndag: Efter alldeles för mycket roligt men slitigt jobb under veckan, samt någon form av världsrekord i antal druckna shots under lördagskvällen, utförde jag vilopasset på tåget tillbaka mot Stockholm. Med datorn i knät och mobil i hand sov jag två magiska timmar!

PS. Denna vecka ska jag spendera i Malmö samt Skellefteå, du får gärna lägga med en efterlysning av bra gym i dessa städer. Tack!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar