Annons
Annons
 

Sandras elfte vecka

Tisdag: Veckans första pass blev ”Och på den tredje dagen återuppstånden från de döda”. Genomförde passet på gymmet, med undantag för solhälsningarna som jag gjorde hemma. Behövde se dem på en dator samtidigt och kände mig inte helt bekväm med att göra dem inför ”publik”. Har trots en del springande under Köftets gång fortfarande inte kommit till att älska denna form av motion. Började i ett rätt bra tempo, men efter 2,5 km fick jag sänka takten. Sluttid: 37:10.

Annons

Fredag: Utförde ”Träningsgodis” hemma i trädgården hos föräldrarna i Kullavik utanför Göteborg. Förvånade grannar stirrade genom fönstret. Såg att Mårten fått OK på variant till kullerbyttorna och följde Kalles alternativ med grodhopp och situps. Get ups:en gjorde jag med en snäll 3 kilos vikt i handen. Total tid: 13:52. På 10 minuter sprang jag sedan 1,42 km. Roligt pass som jag gärna gör igen.

Lördag: ”Ät något onyttigt”: Påskägg med godis.

Söndag: Veckans vidrigaste pass: ”Nyårsköftet Fitnesstests onda storebror”. Fick mig att känna mig totalt otränad. Gladeligen fungerade löpning relativt bra, den har tendens att göra det när jag delar upp den i intervaller, men burpeesarna – jösses! Var helt slut redan efter de två första omgångarna, 30 + 25. I kombination med löpningen var det bland det värsta jag gjort under Köftet. Andra gången på två veckor som man gör 100 burpees under ett och samma pass. Tid: 51:52.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar