Annons
Annons
 

Så pass ont i röven och lite om min vikt

Mina skinkor känns som sönderklämd bubbelplast. Det är som att min underkropp blivit trampad av tusen vattenbufflar. Jag menar allvar, jag sitter med en liten kudde på stolen när jag skriver det här. Jag och fru-Brita tränade nämligen i lördags. Vi gjorde tunga benböj 5×5, vi gjorde utfall med stången över huvudet, vi gjorde den här gamla marklyftsgrejen som kompis-James tipsat om. Jag gjorde 94 (sex färre än förra gången jag testade). Brita gjorde 103 på 40 kilo. OBS hon väger inte 30 kilo. Hon väger 60-nåt, men fick köra lite lättare pga halv-nybörjare på marklyft. MEN FATTA. 104 REPS MED 40 KILO PÅ 7.30. Så jävla stolt make.

Annons

Igår körde jag skottkärror med gjord, grävde olika grönsaksland och bar stockar på landet.

Och idag jagade jag som en galning utanför Söderköping.

NU ÄR MINA BEN SÅ TRASIGA. Jag känner att vi måste prata om det här med min träningsvärk. Jag får så himla ont. Om jag gör tunga benböj i början av veckan är hela min träningsvecka sabb. Samma sak med marklyft. Eller bänkpress. Benen och pattarna har bara ett pass i veckan i sig. Har ni så? Vad är ens träningsvärk? Är det bra att ha? Blir jag mer tränad om jag har mer träningsvärk än the next guy? Nån som vet?

Och sen var det det här med min vikt. Mitt dåliga tränande på sistone har gjort ATT JAG VÄGER SOM EN VANLIG MÄNNISKA. 94,8 visade vågen i omklädningsrummet på sats i lördags. Under 95. Jag håller på att tyna bort.

:–(

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar