Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Ritas och Davids första vecka

 |  Publicerad 2013-01-23 09:21  |  Lästid: 3 minuter

Rita:

Roeliro Springelispring – Snarare Spyelispy Svimmelisvim! Jag vet inte om ni tycker att detta är fusk, men Sats Spårvagnshallarna har löpbanden på första plan, och roddmaskinen 3 våningar upp. Löpbanden var upptagna och jag kände att jag var tvungen att ”vakta” roddmaskinen. Istället körde jag crosstrainer på level 4. Det var förjävligt. Passet tog mig hela 48:44 minuter att utföra, jag trodde att det skulle ta mig max 30.

Ruta ett (Onsdag)

Detta pass gjorde jag och David tillsammans. Jag hann med 11 varv på 12 min, det kändes inte jobbigt, jag kände knappt av knäböjen, vi körde dock utan vikter, jag vet inte om det var det som var meningen? Armhävningarna gjorde jag på knä, jag hoppas att jag om några veckor klarar dem på tå!

Vi tog en massa bilder men PUCKOT (Rita) råkade radera dem.

Frivilligt pass:

Jag dansade samba i 2h, det är jobbigare än det låter! Jag var sjukt nöjd med passet.

Breaking Dawn – Har jag inte gjort, än. Det blev lite tokigt med planeringen. Jag svär på att detta var första och sista gången det hände. Jag kommer istället att köra passet idag (måndag), det får bli 5 träningspass för mig denna vecka istället. Det är jag värd. Rapporterar breaking dawn ikväll!

UPDATE:

Breaking Dawn- Körde jag igår kväll, det gick sjukt bra, 7:10min tog det mig! Så jag körde 15 situps och plankan 3 varv bara sådär.

David:

Breaking Dawn:

Fy f*n säger jag bara, jag har gått runt med träningsvärk precis hela veckan. Breaking Dawn va väldigt tufft, det tog hårt på armarna att göra pullups!

Springelispring roeliro:
Jag är inte så nöjd med min tid, 35:27min, Jag kan trösta mig med att jag var bättre än Rita, men vem var inte det? Hehe

Ruta ett, Jag hann med 13 varv, Rita skulle hjälpa mig med att räkna, hon frågade mig var tredje minut vad jag låg på?! Jag vet inte riktigt om det var passet eller hon som tog på krafterna.

Mitt extra pass blev 1,2h brant PW på löpbandet! Jag är verkligen inte vad vid att träna på detta vis, jag känner redan att det börjat hända grejer med kroppen, eller själen kanske?

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar