Annons
Annons
 

Ritas och Davids fjärde vecka. Varning: tråkiga nyheter.

Rita:

Det blev ingen träning för mig denna vecka heller, jag var sjuk i influensan hela köftevecka tre och fyra. Jag käkade ingen antibiotika eller liknande medicin, så jag har haft halsont och hosta. Jag hostar fortfarande men orkar inte vänta något mer, jag känner mig mer otränad nu än när köftet startade! Får jag göra förra veckans straffpass denna istället pretty pretty please?

Annons

David

Jag har tråkiga nyheter, mest tråkigt är det för mig. Detta blev min sista vecka i köftet, jag har skadat ryggen rejält och kan inte göra annat än att promenera lite lätt till träning för tillfället. Det känns verkligen förjävligt att inte kunna medverka längre, så jag kanske spökar lite i Ritas rapporter när jag blivit bättre igen. Det har vart kul att få lära sig en ny träningsform och jag kommer definitivt att köra mer crossfit i fortsättningen. Jag vill tacka dig Kalle för att jag fick vara med och önska alla Köftedeltagare lycka till och kör hårt!

David, helvete vad tråkigt att höra att du gjort illa ryggen. Det är antagligen mitt fel. Hoppas du får ordning på det och kommer igång med träningen snart igen. Ta hand om dig.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar