Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Ritas och Davids andra vecka

 |  Publicerad 2013-01-29 10:02  |  Lästid: 3 minuter

Ritas andra vecka:

MVH från signaturen ” Erik”
Detta var det mest störda passet hittills, min kropp var i chocktillstånd. Jag upptäckte att jag också har ”vingar” minsann, muskeln som sitter på ryggen precis under armvecket. Det var tungt, men jag kände mig som en KUNG när jag var klar, såg dock ut som Quasimodo. Det tog mig 29:13min.

That James is DEAD TO ME!
Det här passet var vidrigt, fan vad sur jag var. Det var mer irriterande än jobbigt att utföra övningarna i den ordning James tyckte att vi skulle göra dem. Inte nog med att jag redan var irriterad så ligger det en gammal tant på en pilatesboll 1m ifrån mig, och stönar som en brunstig valross. Förstod verkligen inte varför? Jag vet inte om jag ens ville förstå det heller. Det var inte lätt att fokusera, men jag gjorde totalt 155 armhävningar. På knä.

Jag trodde att det värsta var över när det var dags att löpa, 5X500m, det luktade möglad lök i hela cardiosektionen, jag fick andnöd och höll på att kräkas. Men det var bara att hålla för näsan och börja kuta, fort som fan. Det tog mig 12min.

Bli starka som björnar:
Det här passet var skoj, en riktig utmaning för mina daggmaskar till armar, detta var mina resultat,
Marklyft: 40kg
Benböj: 40kg
Bänkpress: 20kg (Skivstång utan vikter)
Press: 10kg (Skivstång utan vikter)

Del 2 tog mig 5:13min att utöva, jag var på hugget! 15 min senare kändes mina ben som styltor, och stoltheten försvann.

Davids andra vecka:

Bli starka som björnar:
Now we’re talking! Det var ett pass i min smak, men jag kände mig inte lika utmattad som när jag kört de andra passen, kanske för att jag oftast utför dessa övningar när jag tränar.
Marklyft: 120kg
Benböj: 80kg
Bänkpress: 80kg
Press: 3x60kg, 1x40kg, 1x30kg

Lyckoruset försvann så fort det var dags för del 2 i passet, det var här jag upptäckte att uthållighet inte är min starka sida. Det tog mig 4:19min.

That James is a nice bloke
Jag tyckte nästan att det var lite pinsamt att utföra det här passet, jag fick lite konstiga blickar. Men jag blev svettig och lyckades göra totalt 108 armhävningar.
Del 2 tog mig 13:36min, TACK James för att du la in 1min vila efter varje 500m, det var välbehövt för en storrökare som mig. Kanske dags att lägga ner ciggen för gott?

MVH från signaturen ” Erik”
För mycket burpees och för lite rodd!
Jag tror inte att jag riktigt greppat det där med burpees, inte nog med att burpees redan är jobbiga så brukar jag av någon konstig anledning göra en armhävning när jag kommit ner?!
Rita har lovat att följa med mig(hon bjöd in sig själv) nästa gång det är dags för burpees, för att visa (skryta) hur hon gör.

Frivilliga passet:
Vi båda tog en 40min PW lördag morgon (kl14). ☺

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-01-29 10:03