Annons
Annons
 

Ritas femte vecka

Till Professor Izumi Tabata:
Jag hoppas att jag förstod detta rätt, jag gjorde alla övningar i 20 sekunder x8 varv. Här är mina resultat:

Rodd:545m
Upphopp: 103st
Svingar: 119st
Burpees: 23st

Mysigt att komma ut lite:
Det var tungt mentalt att ta sig ut. Jag var så osugen på detta, men efter mycket velande klädde jag på mig och tog mig ut på onsdagskvällen kl 21 och körde, det visade sig va mycket roligare än jag trott. Kanske för att det gick så fort? Det tog mig 16:44 min, BOOM! Jag är så stolt.

Annons

Dagens datum (minns inte):
Jag tränade med min lillebror (16år) som tappert kämpade sig igenom passet, vi var på Medley. Till min fasa såg jag att det av ca 15st kettlebells bara fanns 4 kvar, den ena vägde 4kg och de 3 resterande 20kg och uppåt, varför snor man gymutrustning?! Man ska aldrig sno någonting någonsin, men om du ändå har ett gymkort så FÅR du använda ALLA redskap, man behöver inte ta hem någonting. Vi fick göra Sumo deadliften med 4kg och svingarna med 20kg.

Efter passet kände jag mig inte så trött, jag tänkte att jag blivit för stark för mitt eget bästa. Det visade sig att jag underskattat dig Kalle, förlåt. Jag vaknade dagen därpå med kroppspärr. Det tog mig 20:28min, och 25:16min för lillebror.
Knäböj: 60kg
Press: 10kg (tungt som fan)

Veckans vila:
Pannkakor med gammaldags vaniljglass igår kväll. Yummy!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar