Annons
Annons
 

Problemet är att man aldrig kan bli tillräckligt bra

Det är knäckande att tänka att man aldrig kan träna så mycket att det blir lätt. Man kan aldrig bli så stark eller så snabb att nästa träningspass inte blir jobbigt. För det är ju jobbigt det ska vara. Om jag bänkar 100 kilo och det känns helt OK bänkar jag för lite. Om jag springer en mil och kommer fram och känner mig stark har jag sprungit för långsamt. Träning ska vara vidrigt. Fight gone bad-fittpasset kommer aldrigaldrig någonsin i mitt liv kännas soft. Man kan inte träna tills man klarar det passet utan att vilja spy ner hela lokalen när man är klar. För i takt med att man får bättre flås och blir starkare ska man ju göra snabbare. Fler reps. Mindre stå framåtböjd och kippa efter luft. Träning är en kamp mot att vilja sluta. Det enda man kan bli bättre på är att bita ihop.

Annons

Det är så man vill börja grina.

Foto från bikramhelvetet: Christian Gustavsson

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar