Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Öppet brev till Per Nunstedt

 |  Publicerad 2011-11-01 15:02  |  Lästid: < 1 minut

Förberedelserna inför Cafe.se Tränathon 2011 pågår för fullt. Att försöka få till träningspass med åtta olika bloggare, åtta olika tränare och mig själv har visat sig vara ganska…krävande. ”Hjärngympa”, som redaktör-Hurtig käckt uttryckte det. MEN! Skam den som ger sig. En plan börjar nu ta form. Och ja, alla Backman-fans, den involverar ett filmteam.

Som det ser ut nu är det enda som kan hota Cafe.se Tränathon 2011 Per Nunstedts oförmåga att svara på mail. Alla bloggare är nämligen på, förutom nämnda Nunstedt.

Per,

Jag förstår att du är nervös. Jag vet inte heller riktigt vad Zumba är. Jag spenderade förvisso en sommar i Zimbabwe när jag var 13, men det är allt. Det okända är alltid obehagligt, men vi går ju dit tillsammans? Jag läser på din blogg att du har ”ömmande” ”hälsenor”. Det låter dåligt, tänkte jag och googlade skiten ur internet. Låt mig därför presentera……. AQUA ZUMBA! Samma som zumba, fast i VATTEN! Superskonsamt för hälsenorna och perfekt för oss som helst helst flexar vår fierce booty shake sådär lite i skymundan.

Så vad säger du, Per? Är du på?

MVH

Kalle

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-11-01 16:03