Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nyårsköftet 2013: Sandra Lörnell

 |  Publicerad 2013-01-08 18:59  |  Lästid: 2 minuter

Namn: Sandra Lörnell

Ålder: 29

Längd: 170

Vikt: Något mer än jag vill

Bor: Stockholm

Gör: Projektledare på kommunikationsbyrå

Familj: Singel med stor familj i Göteborg

Träningsbakgrund:
Lovande i ryggsim som 9-åring, medioker innebandyback i tonåren och kan just nu stoltsera med någon form av rekord i antal medlemskap på gym samtidigt (tre). Jag är en periodare som testat det mesta utom löpning. Gym och powerwalks. Boxning och pilates.

Vilken är din favoritträning?
Är PT-träning en träningsform? I så fall när det min favorit. Missbrukar PT:ar som om det vore en drog. Annars boxning.

Varför sökte du till Nyårsköftet?
Jag vill komma i riktigt bra form och då är det lite kittlande att avlägga ett sådant här löfte inför så många fler än bara mig själv. Och så älskar jag tävlingar.

Vilket är det största hotet mot din framgång i köftet?
Det kan nog vara mitt jobb. Jag jobbar mycket och kommer dessutom att vara på resande fot en del under den här perioden. På gott och ont verkar dock Kalle vara för bright för att gå på eventuella undanflykter så det är väl inte bättre än att jag får förnedra mig på olika ställen runt om i landet de närmsta månaderna.

Vilken är din styrka?
Att jag är en dålig förlorare och full av jävlaranamma. Pang!

Vad vill du säga till dig själv om 49 dagar när du är bakfull och inte orkar träna?
Upp och hoppa latmask – du kan ändå inte må sämre än så här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-01-08 19:13