Annons
Annons
 

Nyårsköftet 2013: Rita Hanna och David Özmen

Dags för äkta makarna Rita och David. Undrar om dom, till skillnad från Brita och Kalle, kan hålla sams när dom tränar?

Namn: Rita Hanna

Ålder: 23 år

Längd: 160cm

Vikt: 53

Bor: Norsborg

Gör: Medieplanerare, OMD Sweden AB

Annons

Familj: Gift

Träningsbakgrund: Jag spelade innebandy för några år sedan, tills laget la ner. Jag fatta intresse för thaiboxning för 2 år sedan, men det höll bara i ca 5 månader. Annars har jag för det mesta bara gymmat, ganska flitigt faktiskt, i ca 2-3 månader, sen har jag vilat musklerna i ca 9-10 månader. Och sen gymmat i 2-3 månader igen för att sedan vila i några månader.

Vilken är din favoritträning?
Det finns nog ingen speciell träningsform jag inte gillar! Men om jag måste välja så skulle jag nog säga thaiboxning.

Varför sökte du till Nyårsköftet?
Jag vill verkligen göra träningen till något som är lika viktigt och självklart som mitt jobb. Jag är så trött på mitt JOJO-tränande! Och jag vet att detta mål går att uppnå med nyårsköftet i ryggsäcken!

Vilket är det största hotet mot din framgång i köftet?
Jag är så peppad att jag faktiskt inte tror att något kan stoppa mig!

Vilken är din styrka?
Jag tycker att jag är ganska uthållig och tävlingsinriktad, nu tävlar jag med mig själv!

Vad vill du säga till dig själv om 49 dagar när du är bakfull och inte orkar träna?
2 straffpass!

Namn: David Özmen

Ålder: 32 år

Längd: 182cm

Vikt: 107

Bor: Norsborg

Gör: Projektledare/Arbetsledare, Otis AB

Familj: Gift

Träningsbakgrund: Handboll och styrketräning

Vilken är din favoritträning? Jag gillar all typ av träning. Men på senare tid har jag mest lyft skrot, jag känner att det passar mig allra bäst.

Varför sökte du till Nyårsköftet? Jag har helt och hållet tappat motivationen till träning, och jag tror att köftet kan hjälpa mig att få tillbaka motivationen för att komma i form igen.

Vilket är det största hotet mot din framgång i köftet?
Dålig kost och tid. Jag har ett krävande arbete som tar mycket av min tid. Brukar vara helt slut efter jobbet. Mina arbetstider är 07,00-16,00 men sanningen är att jag inte kommer ifrån jobbet förrän 19:30. Jag har tidigare jobbat mycket kvällar och nätter som ordningsvakt, där jag fortfarande jobbar extra under helger. Som har bidragit till sömnbrist. Jag sover ca 4-6 timmar per natt.

Vilken är din styrka?
Jag tycker att jag har en god grundfysik. Stark och tålig. Lite av en seg krigare!

Vad vill du säga till dig själv om 49 dagar när du är bakfull och inte orkar träna?
Motivationen kommer jag att finna när jag börjar se resultat. Jag vill inte stanna kvar i svackan jag befunnit mig i de senaste 4-5 åren. Jag mår dåligt av att inte va i form. Det räcker med att jag talar om för mig själv att jag är tjock!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar