Annons
Annons
 

Nyårsköftet 2013: Loves första pass

Vandrandes till concor insåg jag att jag inte hade en aning om vad det faktiskt var jag hade gett mig in på. Skulle vi bli drillad i sann Full Metal Jacket-anda eller skulle det snarare likna ett pass komponerat av Richard Simmons?

Annons

Det visade sig vara någonting mitt emellan. Tack vare Kalle, James, Brita och Ola så kände man sig trygg och lugn men aning fjantig när man hukade och putade allehanda kroppsdelar.

Jag kan bli riktigt frustrerad när det kommer till övningar som kräver mycket teknik och tanke (därför jag bara använt mig av maskiner sedan tidigare). Men vi fick mycket hjälp och instruktioner plus att vi var alla noviser inom området, det underlättar när man sitter i samma båt. Summan av kardemumman av första passet, det var KUL!

Nu till vidrigheterna. Det står ju sedan tidigare på bloggen vad vi var tvungna att genomlida (NYÅRSKÖFTET FITNESS TEST™).

Men det var bara bita i det sura äpplet. Joggandet var inga problem men övningarna var från och till ett jävla helvete, speciellt burpeesarna. Väl klar så frågade jag om tid och svaret jag fick var 56 minuter, varpå jag bah ”WOHOOO, under en timme!”. Därefter lade jag mig ner i snön och gjorde allt för att inte kräka ner min medmänniskor. Efter att ha gjort detta i ca 5 minuter gick jag fram och kollade min EXAKTA tid och hur mycket före Johanna var. Då visade det sig att jag hört fel, jag klarade NYÅRSKÖFTET FITNESS TEST™ på 36 minuter. Då vart jag fan riktigt stolt.

Det roliga är att när jag frågade James första gången och min reaktion var ”wow, under en timme!”, hade han sagt något i stil ”eh, jo förvejsso, men äjven under tyjp 40 minooter” (han är britt).

Men men, sjukt kul första dag! Ser fram emot de 3 månader med skräckblandad förtjusning.

Ps. Jag var ute en sväng natten till söndagen och kom hem vid 5-tiden. Inget som rekommenderas till framtida ansökande till nyårsköftet 2014.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar