Annons
Annons
 

Nyårsköftet 2013: Johannas första pass

Det var EXAKT lika vidrigt som jag trodde att det skulle vara, vet inte om jag nämnt det men jag HATAR att springa! Trots detta handikapp tycker jag ändå att jag fick en bra tid, kommer bli svårt att skala den så mycket som jag skulle vilja på tre månader men det är väll bara att KÖTTA antar jag.

Annons

Efter 30 minuter i skållhett vatten har jag nu en smula känsel i fingrarna igen, mat och lite strikeforce på tv’n gör att livet ett känns värt att leva!

Sjukt roligt att träffa de andra köftarna och sjukt spännande att se vad du hittat på för helvete till oss nästa vecka (förhoppningsvis slipper vi springa!!!)

Nu ska jag dö en smula, ihopkrupen i fosterställning i soffan… Tjing!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar