Annons
Annons
 

Nyårsköftet 2013: Johanna ”Jopparn” Persson

Namn: Johanna ”Jopparn” Persson

Ålder: 31

Längd: 167 cm

Vikt: Har inte vägt mig på flera år men jag skulle chansa på mellan 70-75?

Bor: Fruängen/Abrahamsberg

Gör: Kundutvecklare på BringCitymail

Familj: Sambo, Katt

Annons

Träningsbakgrund: Tävlade i boxning när jag var yngre, håller på med Kettlebell samt leder pass i Boxning samt cirkelträning/ Tabatha

Vilken är din favoritträning?
Jag gillar träning som gör mig trött! Jag vill lyfta tungt, jag vill anstränga mig och jag vill ha blodsmak i munnen! Kampsport är en annan favorit men jag gillar också crossfitt samt gruppträningspass som Stepp och attack. Jag HATAR att springa, det är det absolut tråkigaste jag vet!

Varför sökte du till Nyårsköftet?
För att mitt jobb allt som oftast kommer i vägen för min träning, jag är duktig på att inspirera andra men mindre duktig på att inspirera mig själv. Sen jag slutade tävla i boxning för en herrans massa år sedan så har jag saknat någon som peppar och sporrar mig till att pressa mig själv riktigt hårt, jag behöver inspiration och en nystart och jag VILL bli det mest vältränade jag varit i hela mitt liv! Jag vill ha utmaningen som KÖFTET innebär

Vilket är det största hotet mot din framgång i köftet?
Återigen jobbet, samt att jag har vissa tider som jag inte kan rucka på (Till exempel när jag själv håller klasser) jag är orolig för hur jag ska få tid och ork att räcka till MEN det är ju där peppet kommer in! Jag är också fruktansvärt morgontrött så träning tidigt på morgonen kommer att bli ett HELVETE om det skulle inträffa.

Vilken är din styrka?
Jag är så fruktansvärt jävla envis! Jag lider av ett oerhört stort ”duktig-flicka-syndrom” jag vill ALLTID vara bäst!

Vad vill du säga till dig själv om 49 dagar när du är bakfull och inte orkar träna?
Upp och kör din gamla get, annars får du pisk av Kalle och skämmer ut dig själv för en stor del av Sverige! ÖKA!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar