Annons
Annons
 

Nyårsköftet 2013: Fredriks första pass

Började dagen med att vara förväntansfull och lite nervös på vad jag hade framför mig. Det var roligt att träffa alla i Nyårsköftet-gänget! Testet vi fick göra var nog det värsta jag gjort! Nu sitter jag i soffan och kan knappt röra benen och undrar lite vad jag gett mig in på. Men det är bara att bita ihop och köra på!

Annons

Det var grymt att man fick lära sig hur man ska lyfta rätt. Har säkert glömt hälften men det kommer väll till baka när man står där med skivstången. Det jag mest ser fram i mot är köra marklyft, det tror jag är något för mig! Hela dagen var rolig och intressant, fast själva testet var inte speciellt roligt när man gjorde det, men efteråt kände man sig jäkligt duktig att man klarade av det! Jag trodde dock att jag skulle orka göra det lite snabbare, men nu har jag något att förbättra!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar