Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nyårsköfte: Schyfferts vecka 9

 |  Publicerad 2012-03-19 08:52  |  Lästid: 2 minuter

Nu sket det sig. Det där livspusslet som alla skyller på när de inte tränar, och som jag glatt har skrattat bort sedan januari under devisen ”Det finns inget som stoppar dig från att träna, det är bara att SE TILL att du har tid!” Det pusslet tog mig i nacken i veckan och drämde mig vänligt men bestämt i golvet.

Mån och ons fick jag in två ordentliga pass. Bla ett med Dragomir Mrsic på Extreme Training i Stockholm som var det värsta/bästa jag gjort i hela mitt liv. Men torsdag och framåt så var det presentationer av tv-serie, turnéresor, regi av Filip och Fredrik i konstiga IT-aulor och egna shower som fullständigt tog över. Jag fick för mitt liv inte in en halvtimme att göra kullerbyttor på. I söndags hittade jag ett gym längst ner i källaren på hotellet i Växjö som endast bestod av de här tre maskinerna.

”Hotellet har fullt utrustat gym i källaren.”

Jag drog lite håglöst i handtagen under 20 minuter men kom sen på att vi hade tidig soundcheck så det blev aldrig mer än så.

Här är jag efter ett pass med Mrado. Den där käppen slog han mig med i magen medan jag gjorde pull-ups. Det var väldigt effektivt.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar