Annons
Annons
 

Nyårsköfte: Schyfferts vecka 5

Hola Cabrones!

Rapport från en skurhink. (På riktigt, jag skurar… som pigan på Katthult.)

Tur att det här var vilovecka för jag fick feber i tisdags och missade tyvärr NMT. På riktigt tyvärr, det är är 5:e veckan jag är igång och nu har det ÄNTLIGEN blivit så att man blir lite mer sur när man inte får träna än när man måste. Halleluja!

Annons

Träningsvärken är också konstant. Går omkring som Zeb Macahan (googla ungdomar) och det gnisslar lite i lederna hela tiden men de här hjälp-jag-måste-hålla-tandborsten-mellan-knäna-för-mina-axlar-är-helt-paj-värken som styrde första veckorna har jag inte riktigt längre.

I torsdags var jag frisk men då var det transport och show i Linköping hela dan så då gick det inte. Men på fredag tog jag tag i det och lyckades tjata mig in på världens trevligaste gym. Crossfit Linköping. Jag mailade fräckt och fick mig en rejäl omgång av supertrevliga Martin, Anna och..eh.. Martin. En timme av den här WoD‘en och sen rakt upp på scen. Åt 4 bananer när Fredrik körde sin monolog för jag var så yr i bollen efter passet.

På lördag morgon testade jag spinning för första gången (ganska kul mot min förmodan) och sen gjorde vi ett Bodypump pass direkt efter det så sammanlagt klämde jag in tre (three… it’s a magic number!) pass, en show och en liten pinacolada-fylla inom loppet av 15 timmar!

Här är jag på spinningpasset:

EDIT: Anna, som tränade med Schyffert mailade whiteboardbild!

Kalles kommentar: Ja, trist att du missade NMT. Det hade du gillat, din sjuke jävel. MEN DU! TRE PASS PÅ FEMTON TIMMAR ÄR FAN REKORD! Jag är så satans imponerad (även om det var spinning och bodypump).

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar