Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nyårsköfte: Schyfferts vecka 4

 |  Publicerad 2012-02-12 20:48  |  Lästid: 2 minuter

Hej punkrockers.

4 pass den här veckan. Eftersom jag tycker det är lite tråkigt med exakta vikter och reps så tänkte jag från och med nu bespara er mina detaljer men i korthet såg min vecka ut så här…

Mån -Lyfte tungt med Kalle (Kul, ganska jobbigt)
Ons – Bålpass på Crossfit Solid (Asjobbigt)
Fre – Boxning i Skövde (Superasjobbigt)
Sön – Springutmaningen (Inte så jobbigt. Inte så kul)

Jag sprang 5,23 km på 30 min i snömodden. Det är ju inte jättefort och jag skulle lugnt ha ORKAT mer. Men jag har ett mentalt probem när jag springer. Jag börjar helt plötsligt tänka på något annat och när jag gör det så saktar jag ner tills jag nästan är nere i Gösta och Marie-Lousie promenerar på Djurgården-tempo. Då vaknar jag till med ett ”Helvete, spring!” och drar iväg igen.

Det tempot håller jag i nån minut och sen börjar jag igen tänka på helt oviktiga saker som ””Varför är det dubbla röda gubbar på
övergånställena i Oslo?” , ”Är Jennifer Aniston grek?”, ”Varför behöll jag inte min gamla @bahnhof.se adress.” och den eviga frågan ”Hur luktar pingisboll?” (Rätt svar: linement och blöt krita).

Det här gör att jag tappar en massa tid. Jag har provat med musik men det enda som händer är att jag hamnar i bråk med min ipod om vilka låtar som passar till just den här biten av elljusspåret och
ägnar mer tid åt att välja spellistor än springa. Jag har koncentrationssvårigheter när jag motionerar. Nån som vet hur man rår på det?

Bilder på min springtid och min springrunda:

Kalles kommentar: Visst, det är provocerande att du inte gör passen jag ordinerat. Men det är svårt att inte imponeras av vilket tempo du kommit upp i. Mycket, mycket bra. Och smart att springa runt, runt i vasaparken. Man tränar med huvet också!

Dela på Facebook
Tweeta