Annons
Annons
 

Nyårsköfte: Schyfferts vecka 3

Veckans smäll var att jag fick råspö i ”Från signaturen ”F””.

Jag gjorde den på 23.39. Medan Albana och Christina seglade igenom den på 16 resp. 19 minuter. Efteråt kom jag på en miljon ursäkter typ att jag gjorde alla maxningar INNAN.

Annons

Benböj: 95kg
Marklyft: 140kg
Press: 60
”Styrkevändning”: 70kg
Bänk: 89kg (90 gick verkligen inte)

Och att jag fortfarande var lite bakis från premiären, att jag körde på 16kg kettlebells och att de körde på sexor osv osv. Men hur jag än vred och vände på det så kommer jag inte undan från att de tränade och jag ägnade mig åt HUSMORSGYMNASTIK!! *skäms”.

Jag har insett min svaghet. Ben. Tränat alldeles för mycket ”Mårten Andersson”-muskler genom åren och nu kommer baksmällan. Det märks verkligen när man gör såna här pass. Ska tvinga mig själv att göra några extra benböjs under varje pass den här veckan.

Sen gjorde jag ”Nu jävlar”
Pass 2: Nu jävlar

5×5 beböj på 80% av max (80kg)
5×5 press på 80% av max (50kg.. tror jag. Minns inte riktigt

45 burpees med hantlar i händerna (2x8kg hantlar)

Här märkte jag tekniken. Klarade nästan inte fjärde rundan av pressarna men jag när jag började luta tillbaka stången bakom huvudet så rev jag av de 5 sista hur lätt som helst.
Hantelburpisarna var VIDRIGA.

På Sats i Halmstad gjorde jag ”James” i lördags morse.
(Spring 5 km. Varje hel kilometer för du 30 armhävningar.)
Springet gick på 28:15 och var jävligt flåsigt. Armhävningarna var inga problem faktiskt.
Det kom fram en kille efteråt och sa att ”Jag har hört att tv lägger på 20 kilo, men du ser rätt rund ut i verkligheten också”. Då sprang jag en kilometer till.

I veckan är det Skövde, Västerås och Gävle i kalendern. Och en massa BEN!

Kalles kommentar: Bra vecka, Schyffert! Och underbart att du inser dina svagheter och är beredd att vidta åtgärder. NU ÖKAR VI! Och om det är nån tröst kan jag säga att jag tycker att Albanas och Christinas tider på ”F”-passet är misstänkt snabba. KÖRDE DOM FÖR LÄTT?

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar