Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nyårsköfte: Schyffert vecka 7

 |  Publicerad 2012-03-05 09:28  |  Lästid: 1 minut

Meine junge freunde!

Sportlov. Smaka på ordet. Ett lov fyllt med SPORT! Blev det så då?
Njae, jag HAR åkt bräda 5 timmar om dan men mest i Mormors Störtlopp-backen och med större fokusering på att få till snygga carvingsvängar för att imponera på danskarna än att bli svettig och få upp pulsen i 160. Men liten ben och rygg vart det.

Gjorde 200 burpisar i onsdags på 27 minuter, hade gått fortare om det inte blivit tjafs om en bortparkerad bil mitt i passet.

Sen gjorde vi en förjävlig ben-session. 200 meter spring upp och ner för liftbacke och sen 20 benböj, 20 upphopp, 20 utfall och 20 utfallshopp. Repetera allt 4 ggr.

Det var i lördags och varken Bea (fru) eller jag kunde böja oss ner för att packa upp väskorna idag.

Men den stora grejen den här veckan var naturligtvis att jag likt en tokig rättshaverist gav mig på Olle och tvivlade på att man KUNDE spring 5,34 km på 30 min om man gick en stor del av sträckan. Det fick jag ju äta upp med råge. Jag kunde inte i min vildaste fantasi inse att nån kunde springa så fort. Eller så kanske jag var helt låst vid att man kommer alltid längst om man inte stannar utan hittar ett lagom tempo. Olles o-ortodoxa springande fick mig att reservationslöst ställa mig i hörnet.

Dela på Facebook
Tweeta