Annons
Annons
 

Nyårsköfte: Olles vecka 7

VECKA SYV

Måndag: Pass 2 – Att handla på ica (spring 1km fort, ro 1km fort, 30 kettlebellsvingar, x3)
Rev av det här passet på måndag eftermiddag, på ett rekordproppat gym. Trots/pga det så gick det lätt en dans. En väldigt svettig dans, med sjukt mycket köande. Typ som gubbrummet.

Annons

Onsdag: Jägarna 2 (spring så långt som möjligt på 30 minuter, igen)
Om jag ska vara ärlig så var jag inte så jävla säker på att jag verkligen lyckats springa så långt sist heller med tanke på hur mycket jag gick. Så det var med en skakig men motiverande desperation jag löpte här. Jag har nästan aldrig laddat så mycket mentalt för något. Sen vet jag inte om det spelade så stor roll. Jag var fortfarande tvungen att ta en paus efter 13 minuter och promenera ett tag. När man kollar runkeeper ser man iofs att jag snittade på nästan 14 km/h första 10 minuterna.
Det känns som en sån jävla vinst, dels att jag verkligen kunde göra det, men också att jag bräckte mina mäktiga medköftare i nåt.

Torsdag: Skivstångas (Ro 2000 meter, 10 till 1 marklyft, styrkevändning, skivstångsrodd)
Jag minns när vi träffade Benböjs-Ola och snackade lyft. Då var jag och Fredrik fortfarande ganska gröna på det här. När Ola pratade om att han badade i svett efter han kört ett pass så förstod vi inte riktigt. Svettas gör man ju av att springa, flåsa, ro och sånt.
Nu förstår vi.
Jag avslutade med sista marklyftet på 90 kg. Snart ska jag ta 100.

Jag har också börjat mutera ut knogar på insidan av händerna! Väntar samtal från Charles Xavier när som helst.

Lördag: Straffpasset (ni vet hur det funkar)
Nä inte den här gången heller. 20 sekunder ifrån. Gunde Svan flikar in nåt om närhet. Nästa vecka tar jag det i rent vrede.

Söndag: Brita (10 benböj, 1 minut sicksackhopp, 10 knees to elbows)
Det här var ett sådära dåligt gymbesök. Det tog emot att gå dit, det var skitjobbigt, och ändå tyckte jag inte att jag fick till nåt ordentligt. Nånstans kan jag ändå känna mig nöjd att vi kom iväg med tanke på hur jääävla avsugen jag var på att träna.

Måste passa på att göra en shoutout till mina kompisar två kompisar som brukar träna med mig. Fredrik, som hakar på alla mina ordinarie pass. Det är mäktigt, han förtjänar lika mycket cred som oss andra. Och uppskattat när man ligger med en skivstång över näsan på darriga armar. Och Tereza, som trots förkylning och ond höft ville springa jagad-passet med mig (igen). Så jävla wow-tack.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar