Annons
Annons
 

Nyårsköfte: Olles vecka 12

Hej, denna vecka från Kanada.

Jag vill börja med att ge cred till Henke Schyffert. Jag har inte riktigt förstått hur krångligt det är att försöka träna när man studsar runt mellan olika hotell, flygplatser och barer. Så Henrik: hatten av.

Annons

I måndags bodde jag på ett hotell som hade ett litet gulligt gym i New York källaren, så då gjorde jag Pattstraff-passet. Det fanns inga skivstänger dock så jag var tvungen att göra bänkpressen med hantlar istället. Vingligt med tunga hantlar, men det kändes=funkade.

Sen åkte jag till Montreal. Här är det tydligen vanligt att bostadshusen har ett gym i källaren som dom boende i huset har tillgång till. Publika gym, not so much. I panik gjorde jag 100 burpees på ett vardagsrumsgolv.

Men idag(söndag) så fick jag tillträde till exakt ett sånt bostadshusgym genom en nykompis så jag körde mjukstart-passet (fanns varken skivstång eller kettlebells).

Så ja. Ganska fail den här veckan också. Jag tror man måste vara lite mer flexibel med hur man tränar än vad jag försökt vara den här veckan om det ska bli av på resande fot. På plussidan har jag även gått en jävla massa.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar