Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nyårsköfte: Olles vecka 11

 |  Publicerad 2012-04-03 09:35  |  Lästid: 2 minuter

Hej,
gud vad skönt att det inte är förra veckan. Den här veckan har varit mycket bättre. Körde först Jakobs stege, det var skitkul. Fast turkish getups med tung vikt är riktigt vidrigt. Och tung vikt i mitt fall är tyvärr 14 kg. Provade med 20. Kul skämt. Provade med 16. Höll på att tappa den i ansiktet, vred nån axelmuskel på ett otroligt oskönt sätt istället. Så det fick bli 14. Men helvete vilket helvete det är. (Nån måste ju dött av kettlebell i ansiktet pga turre getup?)
Ändå kul pass. 80 kg marklyft och pullups kändes lättare än nånsin. Innebär fortfarande bara att jag kan göra MAX 4 riktiga i rad. Men ändå.

Sen körde vi den där Vår i lyften. Det kändes inte alls bra. Alla pass som innehåller benböj blir jag gravt deprimerad av. Jag är, fortfarande, helt värdelös på det. Såhär många ordentliga benböj brukar jag få till: noll. Och får ändå dödsont i knäna. Och det färgar av sig så även övriga moment i passet blir jag en gnällig jävla spik.

Sen gjorde vi Fight gone bad också. Det gick bra. Inte sinnessjukt bra, men bra.

Sen har jag även gjort en ny premiär i mitt tränande:

En gång åkte jag på resa med en tjej som tog med sig träningskläder. Jag tyckte det var det sjukaste jag vart med om. Jag hatar packning, att fördubbla sin packning för att kunna TRÄNA på sin SEMESTER var för mig otänkbart. I fredags checkade jag in en väska som åtminstone till 30% bestod av träningskläder på Arlanda.

Och i söndags gjorde jag 5 kilometer utomhusträning i en park som heter [tjejnamn] D. Roosevelt Park på manhattan. Det var jobbigt. Men kul för parken var en kilometer lång och avlång, så jag sprang bara fram och tillbaka och gjorde övningar på varje ända. På ena ändan var det supertuffa killar som spelade basket. På andra sidan var det tusentals kineser som övade på att gå i såna där drakar du vet. Fast utan draken, bara fluffiga ben och stora tass-tofflor. När jag gjorde burpees så gjorde dom också burpees. Det såg bättre ut när dom gjorde det. Pga byxa.

65 minuter tog det.

Nästa vecka är jag i Kanada med oklar tillgång till gym.

Dela på Facebook
Tweeta