Annons
Annons
 

Nyårsköfte: Jennies vecka 9

Och så var ännu en vecka till ända.. Jäklar vad fort det går!

Den här veckan har över lag känts jobbig träningsmässigt. Inte bara att passen varit jobbiga utan motivationen har verkligen inte funnits där. Jag tycker att jag hittills inte haft någon riktig motivationssvacka utan jag har varit rätt taggad hela tiden, men inte den här veckan. Men förhoppningsvis blir det mycket bättre nästa vecka!

Annons

Inledde i alla fall med ”Ett jävla flängande”. Det tog mest i axlarna, men kände mig rätt slut i hela kroppen efteråt. Som tur var kunde jag göra passet hemma och hade en hejarklack i form av sambo, dotter och hund. Det är lyx!

Dagen efter blev det ”Mer böj!”. Jag klarade 20 benböj med 50kg, resterande 30 med 45kg. Fy fan vilken träningsvärk jag hade på insida lår i flera dagar efteråt!
Jag rodde på 4:26 vilket är personligt rekord. Men jag fick avbryta ett par gånger för att fotbanden åkte upp, jag hade glömt tejpen hemma.. Så på så sätt fick jag ju några sekunders vila i mellan.
Situpsen gick på 3:59 och kändes rätt skönt. Jag gillar att göra situps!

Så var det dags för ”Vidriga wodden”. Insåg efteråt jag att gjort fel, istället för pushpress gjorde jag från-marken-till-över-huvudet med 20kg. Jag hann i alla fall 5 varv + boxhopp + 9 skivstång.
Jag är stolt över att jag besegrade min rädsla för att hoppa jämfota upp på något. Tycker det är skitläskigt eftersom jag är rädd att ramla. Men jag hoppade jämfota alla hoppen!

Sista passet blev löpning. Skulle egentligen göra det utöver de andra fyra passen tänkte jag, men så blev tiden knapp och så blev det bara löpning. Sprang i alla fall 5 km i dagens underbara väder på 31 min. Ingen vidare tid, men det är väl nackdelen med att bo högst upp på en ås, det är svårt att hitta plana vägar att springa, blir mycket uppförsbacke på hemvägen när man är trött. Och så var det det där med motivationen…

Nehej, nästa vecka ska bli riktigt bra!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar