Annons
Annons
 

Nyårsköfte: Jennies vecka 7

Inledde veckan med passet ”Brita”:

Spring 1km
Sen:
10 tunga benböj (40kg)
1 min sicksackhopp på bänk
10 knees to elbow (eller så högt du kan)
x5
Tid: 14:30

Tyckte att sicksackhopp på bänk lät läskigt, men 1 minut lät ju ändå inte så långt. Det var inte särskilt läskigt, men minuten segade sig det å grövsta.. Tror jag höll på i minst 3 minuter varje gång. Kändes så i alla fall!

Annons

Sen blev det ”Verkligen nåt att berätta för barnbarnen” dvs 200 burpees.
Jag var SÅ taggad. När jag gjort 30 tyckte jag det var skitjobbigt och förstod inte hur jag skulle fixa 200. Men det går ju alltid, det är förstås värst innan man kommit upp i 100 för då känns som det är så ofantligt många kvar. Men tiden blev i alla fall 25:37.

Som avslutning valde jag att ”Skivstångas”:
Ro 2000m Tid: 9:36
10 tunga marklyft 50 kg första varvet, sen 45 kg
10 tunga styrkevändningar 25 kg
10 tunga skivstångsrodd 25 kg
osv till
1 marklyft
1 styrkevändning
1 skivstångsrodd

Nu behöver två olika skivstänger. TA TID!

Redan efter 2 km rodd var jag helt slut i underarmarna och rumpan. När jag kommit ner till 8 reps kändes det som att jag inte skulle orka, det gjorde jag förstås, men jag orkade knappt hålla stången på slutet. Övningen skulle ju egentligen göras med två skivstänger men eftersom mitt totalt värdelösa gym bara äger en ”lös” skivstång så blev det till att slita av och på vikterna mellan övningarna. Till slut var det skitjobbigt bara att sätta på och ta av klämmorna som håller vikterna på plats. Inget roligt pass alls var det! Men jag har skön träningsvärk idag i rumpan, ryggen, axlarna och armarna.

Köpte förresten nya löparskor igår! Tänkte se om det blir nån skillnad på min högra höftböjare som jag känner av nästan varje gång jag springer. Om inte annat så var jag verkligen i behov av det. Och snygga är dom!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar