Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nyårsköfte: Jennies vecka 5

 |  Publicerad 2012-02-19 20:43  |  Lästid: 2 minuter

Antar att du vill ha en sammanfattning den här veckan med trots vilan?

Inledde veckan men 50 burpees i tisdags, så det blev väl ett halvt träningspass.

När torsdagen kom skulle jag varit uppe och kört Kalles specialutformade NMT-pass, men jag pallrade mig inte upp kl 06:00 utan det blev ett kärt återseende istället. Jag körde passet ”Välkommen till gymmet” som var det första passet jag genomförde i Nyårsköftet. Ute den här gången också, jag har förbättrade tiden med ca 3 min. Ny tid: 14min 6s

I lördags var det till slut dags för NMT-passet. Ut kl 06:00 och egentligen skulle ju Marcus filma och fota. Men när dottern för en gångs skull sover längre än till 6 så får den som har möjlighet passa på att sova. Sådana är reglerna. Och typiskt nog sov hon till 7.30, så det blev inga bilder. Men passet var oväntat roligt, jag trodde det skulle bli en pina eftersom det var så långt och så många övningar. Jag var extremt trött i benen efteråt, men väldigt väldigt nöjd.

Viloveckan har verkligen känts som en vilovecka trots att den ändå bestått av 2 ½ träningspass. Nöjd!

Kalles kommentar: Jennie! Spontanburpees är dom bästa burpeesarna. Kul! Och bra att du genomförde NMT-passet trots att du inte hade nån som skrek åt dig. Och så jävla kul att du var snabbare i ”Välkommen till (ute-)gymmet”! Förbättringar rules. Det verkar som att träningen biter! Men du, hur gick det egentligen med teknikpasset?

Dela på Facebook
Tweeta