Annons
Annons
 

Nyårsköfte: Jennies vecka 3

Pass 1: Trädgårdsmys

Så många varv som möjlig på 15 minuter:

5 armhävningar
5 benböj med din kille på ryggen
100 meter det fortaste du kan

Jag orkade inte för benböj med hela Marcus vikt på ryggen. Han väger ju för sjutton 104 kg med ytterkläderna på (han vägde sig innan han gick ut).

Annons

Så himla mysigt vet jag inte om det var.. Marcus skrek peppande saker som ”Kom igen nu, öka, fortare kan du”. Jääävligt peppande… Jag skrek ”Håll käften!” tillbaka. Chomna sprang efter mig, framför mig och på mig, jättelycklig över att matte ville busa med honom. Jag sa dumma ord till honom med. Jag sa dock förlåt till båda efteråt.

Jag orkade 13 varv + armhävningar.

Pass 3: Du kan!

Spring 10 km (obs du tror att du inte kan men det gör du visst. Spring långsamt)

JAG SPRANG EN HEL MIL! Mer behöver nog inte tilläggas. Jag är grymt stolt!
Tid: 1h 6 min

Pass 2: Hålla skivstången

Uppvärmning: ro 1000 meter, sen öva teknik i marklyft och styrkevädning

Sen:

10 marklyft
10 styrkevädningar
10 skivstångsrodd
9 marklyft
9 styrkevädningar
9 skivstångsrodd
osv till
1

Ta tid!

Jag rodde på personbästa 4:36. Mycket tack vare tejpen jag tog med. Som jag skrivit förut så lossnar fotbanden – mycket irriterande. Men nu är det problemet löst!

Upptäckte en svårighet med det här passet när jag började. Jag skulle behövt 3 skivstänger med olika vikt (eller i alla fall 2) eftersom det skulle göras på tid och jag tar olika mycket vikt i de olika övningarna. Hade inte tillgång till mer än en stång så jag improviserade och körde samma vikt på allt. Första varvet 30 kg, resterande varv 20 kg.
Egentligen för lätt för marklyft, men lagom för skivstångsrodd och styrkevändningar.

Tid: 11:58

Pass 4: Ät nåt onyttigt

Inga problem. Marcus fyllde år i tisdags så det blev tårta.

Tänkte lägga in ett extrapass idag eftersom jag känner att det finns risk att Kalle blir arg på mig när jag bara tog 20 kg i marklyft 😉 Men det var kört. Igår kväll drabbades hela familjen (samtidigt!!) av magsjuka, och det håller i sig än. Jag säger bara fy fan!

Kalles kommentar: Jennie! Bra kämpat. Svinkul att du sprang en mil! Jag är naturligtvis inte nöjd med 20 kg i marklyft. Om du ska få ut nåt av träningen måste du utmana dig själv VARJE övning i VARJE pass. När man kör den här typen av cirkelträning är det viktigt att man rafsar ihop all utrustning man behöver för alla övningar innan man sätter igång. På så vis slipper man onödig vila mellan övningarna :-). I det här fallet skulle du alltså fixat två skivstänger. Om ditt gym inte har flera skivstänger hatar jag dom. Men mitt hat löser ju inga problem. Nästa gång får du helt enkelt vara svinsnabb med att slita av/sätta på vikter på stången mellan övningarna. OK?

IN OCH HEJA PÅ JENNIE I KOMMENTARERNA. HON ÄR JU SVINDUKTIG?

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar