Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nyårsköfte: Jennies vecka 10

 |  Publicerad 2012-03-26 17:05  |  Lästid: 1 minut

Inledde veckan starkt med ”Bålbränningen 2”. Rodde på 4:27 – den här gången utan paus för att spänna fotbanden. Tog 50 kg i marklyft och 17 kg i svingar. Marklyften var nåt grymt jobbiga på slutet, underarmarna och händerna var så trötta efteråt att jag undrade hur jag skulle klara av att spela piano på lektionen jag hade någon timma senare.

Jag funderar på en sak när det gäller framför allt riktigt tunga lyft. Jag blir så svettig och stången håller på att halka ur händerna hela tiden. Hjälper det med lyfthandskar eller är det så att jag egentligen är för svag i underarmar och händer? Blir det stor skillnad med handskar?

Sen blev jag sjuk i nån förkylningsinfluensa med hög feber och så vidare. Så det var tyvärr det enda passet jag kunde redovisa för den här veckan. Känns skitsegt och jag är övertygad om att jag kommer att förlora nu och att jag har tappat JÄTTEMYCKET under veckan osv. Jag vet förstås att det inte stämmer, och att det inte är nån idé att fundera över det. Nya tag nästa vecka och äntligen kan jag träna imorgon!

Kalles kommentar: Jennie! Segt med sjuka. När det gäller händerna så föreslår jag att du köper en sån här, eller motsvarande.

Dela på Facebook
Tweeta