Annons
Annons
 

Nyårsköfte: Hur går det?

Nyårsköftets egen sång och dans-man krigar på. Och Örebro-Jennie skriver:

Har upptäckt att jag börjar längta efter träningspassen nu(!) och i tisdags gjorde det verkligen nytta! Innan träningen var jag trött, frustrerad och grinig och insåg att det var i söndags förmiddag jag tränade sist, dvs två dygn sen. Så antagligen var det träning jag behövde. Mycket riktigt, efter träningen mådde jag så mycket bättre! All ilska och grinighet som bortblåst och bara en skön trötthet i musklerna ett sinne i balans. Jag behöver träna. Hårt. Tack för den här chansen Kalle, jag behöver det!

Annons

Hur går det för er andra? Christina, har du gjort ditt tredje straffpass? Albana, hur gick ankgången? Olle, hur går det med kettlebelltekniken? Jens, har du kommit igång med dina pass?

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar