Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nyårsköfte: Christinas vecka 9

 |  Publicerad 2012-03-19 08:45  |  Lästid: 2 minuter

Den här veckan har jag bara tränat 2 dagar fast ändå hunnit med 3 pass. På torsdagen skulle jag resa iväg över helgen så jag klämde in MER BÖJ!, fläng-passet och kolla klockan på måndagen och tisdagen.

Jag böjde 34 kilo på böjen och jag har nog aldrig haft så mycket träningsvärk efteråt. Sen rodde jag. Det tog mig 4.38, inte snabbt nog enligt mig.100 situps tog mig 3.36 minuter och jag fick flashbacks från mitt första straffpass när jag gjorde 123 st. Det var en pina då, det var en pina i måndags med! Ok, inte lika mycket pina men nästan =)

Efter böj-passet vilade jag ca 5 minuter, knappt, för att sen köra flängandet. Och Herre.Gud. vad jag kände mig påkörd efteråt. Helt slut och mörbultad. Och jag vet att jag sagt detta tidigare, men jag har nog aldrig svettats så mycket tidigare! Vet inte om springandet eller burparna var värst, men jag kunde inte tänka på nåt annat än att jag snart ändå skulle vara klar, fast det tog sjukt lång tid, kanske 20 minuter. Det kändes som lång tid iaf.


Hade jag inte tränat böjen innan hade det säkert inte tagit sån tid, kanske.

Med extrem träningsvärk gick jag till gymmet igen dagen efter. Tänkte köra 2 pass igen, men min kropp ville inte samma. Så det blev bara Kolla klockan. Lyfte in 20-kilosstången för att köra ML, en tjej ba: ”HERREGUD, vilken stor stång!!” Kollar på hennes lilla stång och svarar: ”Aaa jag är stark.” Ödmjukt. Lyfte 50 kilo iaf. Och tio minuter gick sjukt fort. Höll mig på ca 28-33 sekunder.
Just det! Getupsen var jag inte lika stark på, 12 kilo var sjukt tungt så jag sänkte till 8 =( f´låt.

Efter dessa 2 dagar var jag helt slut i kroppen, så vila och en långhelg i Prag var exakt vad min kropp behövde. Det var 18 grader i skuggan fast ölen var jättekall. Och billig. Jag passade också på att fira min födelsedag. Nu är jag 30. Ok. Jag hade ändå lite dåligt samvete för att jag inte tränat när jag var där, men jag räknar alla mil jag promenerat som nån form av träning. Fast ölen kanske tog ut allt ändå. Men det var det värt!

Snart är ju köftet slut. Det känns lite vemodigt. Jag vill inte att det ska ta slut, det här har varit nyttigt för mig.


Hade inte mycket mer att rapportera denna gången, återkommer nästa gång! =) Adieu!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar