Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Nyårsköfte: Christinas vecka 8

 |  Publicerad 2012-03-12 07:45  |  Lästid: 2 minuter

Hej Kalle.

Det har varit en bra vecka 8. Jag har gillat veckans pass.

Började med Tabata-helvetet och resultatet blev följande:

Rodd – 44

Burpees – 35

Benböjshopp med 4 kg – 111

Visste inte om man skulle ha en skivstång eller hantlar till benböjshoppen, så jag tog 2 st 4-kilos hantlar och började hoppa. Det kanske var lite klent (?) men det var ändå tungt i slutet och jag svettades.

När jag sen på onsdagen skulle till gymmet och köra Coola killen, så fick jag för mig att jag ville ro jättesnabbt innan. Försöka slå mitt PB i 1000 meter. Jag laddade mentalt och rodde på 4.29!!! Det var tungt och jag ville dö. Men jag var så glad och stolt efteråt!

Så körde jag Coola killen. Fitness 24/7 har nån form av ställning där man kan göra pullups. Det som saknas är en skämslåda för oss som inte kan göra riktiga. Så istället för pullups gjorde gjorde jag armhävnigar. (Riktiga + på knä.) Svingade 16 kg kettlebell, nästa gång ska jag prova tyngre. Även om 16 är tungt i slutet så har den blivit lättare.

Det tyngsta och svettigaste av allt idag var skivstången från golv hela vägen upp till över huvudet. 20 kilo. Mina armar var som spaghetti efteråt.

Hela passet tog 16.57 minuter.

Asroligt pass! Faktiskt veckans roligaste! Och svettigaste.

Stånk & stön:

När jag och min kamrat samt kollega A maxade i ML och frontsquat förr så tog jag 63,5 respektive 39,5 kg.

Jag ökade litegrann. Det är läskigt att maxa helt själv utan nån som står bakom och tar emot ifall man ramlar och eventuellt bryter ett ben.

Jag tog 65 kg på ML och 41 kg på FS.

Sen trodde jag att det var en enkel match att hoppa på en låda (vinglig bänk) men aldrig tidigare i köftets historia har jag svettats så mycket (tror jag).

20 boxjump

20 armhävningar

x5

13.18 minuter tog det hela.

Ända sen Jagad-passet och mitt oerhört dåliga resultat har jag tänkt göra om det. Sen när Olle sprang så långt ville jag också göra det. Kanske även slå honom. Så idag tog jag mig i kragen och gjorde det. Jag slog tyvärr inte Olle men jag kom ändå ganska långt. Jag gjorde iaf inte misstaget att inte ta en skärmdump!!

Kalles kommentar: SPRINGET CHRISTINA! SPRIIIIIINGET! Fan vad duktig du är. 5,36 per kilometer är liksom…..BRA! PÅ RIKTIGT! HEEEEJA!

Dela på Facebook
Tweeta